Burch at the Beach

Vores utrolige praktikant Anna havde chancen for at mødes med Tory Burch i sidste måned til en intim forhåndsvisning og diskussion med Tory selv. Mens Vlad og jeg ikke kunne lave begivenheden, sendte Tory Burch os nogle af hendes yndlingsposer fra hendes nye samling til gennemgang. Lad mig starte med at sige, at de poser, vi modtog, ikke var nogle af Tory Burch -logo -poserne, jeg er kommet til at forvente. Ud over behageligt forbløffet, da jeg åbnede boksen, fandt jeg en ny påskønnelse og kærlighed til Tory Burch -tasker.

Hver af de tre poser, vi blev sendt, kan jeg nemt se mig selv bære. Mens Tory Burch er blevet kendt for sit signaturemblem, er det ikke min favorit at se på en taske. Men Tory har udvidet sin linje, og selvom du stadig kan se, at disse tasker er fra Tory Burch, er de ikke over-logofied.

Tory Burch Ambroise Hobo er en af ​​få udvalgte få lærredsposer, jeg kunne forestille mig selv at købe på ganske lang tid. Canvas virker som et let materiale at arbejde med, men problemet med lærred for mig er, at det viser slid og snavs så ekstremt let. Farverne på denne hobo viser ikke snavs så hurtigt, og de spejlede applikationer er det ideelle touch sammen med læderbeklædningen. Den eneste måde at bemærke, at denne taske er Tory Burch, er fra tilknytningen T i slutningen af ​​optagelsen. Køb gennem Bloomingdales for $ 495.

Dette er min favorit af de tre! Tory Burch flisebelagt tårngreb er pyntet med metalflisedetaljer. Det er et helt andet koncept end mange koblinger derude, og jeg elsker det! Fliserne er fastgjort oven på glaseret læder. Hvis du så anmeldelsen Amanda gjorde på denne kobling, vil du se versionen på Bloomindales er forskellig fra den version, vi var nødt til at gennemgå. Vores havde en klap over top med det klassiske Tory Burch -emblem. Jeg elskede, hvordan det blev oprettet, det brød fliserne op og ændrede grebet lidt. Men frynsen af ​​versionen på Bloomingdale’s er, at der ikke er nogen signaturlogo på posen. Køb gennem Bloomingdales for $ 375.

Kombinationen af ​​Ivory Python -tryk med kontrast læderbeklædning er ren og smuk på Tory Burch Matthias -koblingen. Den ideelle mængde guldhardware blandes med det slanget tekstureret læder. Jeg elsker eksotiske skind, men i nogle tilfælde er et godt udført tryk ikke kun meget mere økonomisk, men det er også mere robust. Dette var en af ​​de tasker, du var nødt til at se nøje på for at se, at det blev trykt Python, ikke ægte Python -hud. Det er mærket for et godt tryk. Der er en magnetisk klaplukning, khaki -linnedfor og en lynlåslomme.

Køb gennem Tory Burch for $ 495.

Leave a Reply

Your email address will not be published.