Køb vores valg fra Rue La La’s Massive Black Friday Designer Accessory Sale!

Rutinemæssig salg af Black Friday er sjovt, men du forstår, hvad der virkelig er sjovt? At være i stand til at få dine hænder på vintage såvel som omhyggeligt anvendte stykker, der normalt ikke tilbydes på nettet. Det er her vores venner på Rue La La er tilgængelige i – de forstås for at bruge den allerbedste vintage såvel som omhyggeligt udnyttede usædvanlige stykker på Internettet, såvel som i dag er en så stor dag på internettet, de Jeg har kogt op noget specielt specielt til dig med Rue La La Luxe Gifts Sale.

Med hvad som helst fra Hermes, Louis Vuitton såvel som Chanel -tasker, til Chanel såvel som Hermes -tilbehør, til Tiffany -modesmykker (en første!) Feriesæsonen, dog ligeledes måske lidt noget, som du måske behandler dig selv med. Det er trods alt kvinderne i husstanden, der normalt oplever mest ferieangst, da vi normalt er dem, der sadler med opgaverne med gavekøb, indpakning såvel som madlavning. Du skal have en godbid (eller måske to), såvel som vi har fået nogle anbefalinger til at komme i gang, når salget åbnes om en halv time. Køb dog hurtigt – salget løber fra kl. I dag, 23. november til 11.00 mandag den 26. november. Køb det fulde salg, der starter kl. 3!

Hermes Black Lizard Birkin, 25 cm
Neutral tilstrækkelig til at blive taget ud til en drejning, når du vil, lidt tilstrækkelig til at få oohs såvel som AHHS ved en begivenhed efter arbejde; Denne eksotik Birkin er det allerbedste fra begge verdener. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Louis Vuitton Begrænset udgave Monogram Salina Rubis Tote
Limited Edition Louis Vuitton-tasker er ekstremt vanskelige at finde af, såvel som denne med sin røde trim såvel som absolut praktisk form, er især begjær. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Chanel klap taske øreringe
Vintage Chanel -kostume -mode -smykker er især samlerbart, såvel som hvem der ikke ville have bit gyldne punge, der hænger fra deres ører? Så længe de er Chanel -tasker, selvfølgelig. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Hermes Vert Anis Birkin
Der er ikke meget mere avanceret en pop farve end en lys Hermes Birkin. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Chanel genudgivelse 2.55 klap taske
Selv hvis du er skeptisk overfor vinterhvider, skal denne Chanel -bærepose være meget mere end tilstrækkelig til at ændre dit sind. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Hermes Collier de Chien strudsbælte
Hvis du prøver at finde en chicer -metode til at holde dine bukser op, kan du stoppe med at kigge. Det findes ikke. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Louis Vuitton Keepall 55 Bandouliere
Lige i tide til feriesæsonen skal du hente et af de største rejsestykker gennem tidene. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Hermes Kelly 35cm
Hvis du mener, at Kelly er så godt værdifuld til at være en daglig taske, skal du se på denne version såvel som tro igen. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Chanel quiltet klap taske
En sort Chanel-bærepose er noget, som enhver trendy dame har brug for i sit skab, såvel som dette er altid så lidt anderledes end dem, som mange mennesker har. At være anderledes er altid meget sjovere. Tilbydes ved hjælp af Rue La La.

Leave a Reply

Your email address will not be published.