Bagkampe: Chanel traditionelle klap taske vs. Chanel 11.12 klap taske

Okay, fyre, jeg har lidt trick til dig: Chanel 11.12 klap taske er dybest set bare en Chanel traditionel klap taske med chevron quilting I stedet for mærkets traditionelle diamantmønster. Det er topkvalitet som en helt ny ting for foråret 2015, såvel som mens det har nogle detaljerede variationer, er det i en praktisk forstand stort set det samme. Selv omkostningerne er de samme! Bortset fra mode begynder ikke så godt som ender med praktisk, selvfølgelig, så det er helt anderledes.

11.12 såvel som den traditionelle klap er som en situationundersøgelsesundersøgelse i nøjagtigt, hvordan ændring af en eller to ting kan ændre et stykke hele stemning. Den traditionelle klap er prim, elegant og som navnet antyder, en klassiker. Diamantmønsteret såvel som skinnende hardware er tidløse finish. 11.12 føles på den anden side lidt mere rock ‘n roll, især i sort-på-sort fabrikation, der har været den nye linjes leder. Det er ikke tilfældigt, at Kristen Stewart blev valgt til at fronte posens annoncekampagne – hendes specifikke mærke punk Androgyny bringer posens mere moderne fornemmelse ud.

Fordi min personlige stil er relativt tomboy-ish såvel som utroligt tung på sort, er jeg en enorm troende i 11.12-jeg vil gerne få mine hænder på en. Hvilken version af denne ikoniske stil foretrækker du – den traditionelle eller nykommeren?

Chanel 11.12 klap taske

Chanel traditionel klap taske

For mere info om den traditionelle klappose i Chanel, skal du inspicere vores ultimative guide til designens størrelser, læder, farver såvel som priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.