Moda Operandis Luxe Tech Trunkshow inkluderer en $ 115.000 Apple Nejing

, da Apple nyder prisstrukturen blev annonceret, kunne jeg ikke titter på de mennesker, der forudsagde undergangen til den vestlige kultur, fordi det kom i en $ 10.000 guldversion. Når du arbejder på mode, ved du bedre end at tænke $ 10.000, hvor luksusvarer slutter. Som jeg lydløst forudsagde, var det bare begyndelsen-du kan nu få et eftermarked Apple nyde opdateret med endnu meget mere guld og diamanter plus flere andre narrede gadgets på Moda Operandi.

Luxe Tech -redigeringen inkluderer Apple -enheder (og et Nikon -kamera) ændret af Brikk og Goldgenie, som begge er virksomheder, der er specialiserede i at tilføje materialer som Rose Gold, Platinum, Pearl, Stingray, Swarovski -krystaller og diamanter til gadgets, der allerede er elsket af Mennesker, der har råd til en diamantbelastet Apple Watch. Luxury upstarts ser ud til at have indset, at det at konkurrere mod Apple om at lave en luxe smartphone til jetsættet er en tabt sag (selvom Vertu stadig ser ud til at tilslutte, med lidt hjælp fra Android), og at opgradere Apple Products er en enklere serviceplan .

Den mange dyre af gadgets, der er inkluderet i Moda Operandis Trunkshow, er en $ 115.000, 42 mm Apple Watch, som virksomheden har narret med 24K guld- og all-over-diamanter. Og hvis du er nysgerrig, er iPhones, der er inkluderet i dette salg, ulåst og SIM-fri, hvilket indikerer, at de kan arbejde på ethvert virksomhedsnetværk. Tjek et udvalg af de stykker, der tilbydes nedenfor, og hvis du har en hankering til en gulddyppet iPad, skal du shoppe ved hjælp af Moda Operandi gennem 8. juni.

Apple iPad i Rose Gold af Goldgenie
2.640 $ ved hjælp af Moda Operandi

Apple iPhone 6 i 24K Gold og Swarovski Crystals af Goldgenie
$ 5.300 ved hjælp af Moda Operandi

Apple iPhone 6 i 24k guld med diamanter af Goldgenie
$ 13.495 ved hjælp af Moda Operandi

Apple iPhone 6 i platin og perlemor af Goldgenie
$ 4.435 ved hjælp af Moda Operandi

Applie iPhone 6 Plus Elite i Rose Gold af Goldgenie
$ 4.675 ved hjælp af Moda Operandi

Apple nyder i platin med diamanter, 42 mm, af Brikk
$ 50.000 ved hjælp af Moda Operandi

Apple nyder i roseguld med diamanter, 38 mm, af Brikk
$ 110.000 ved hjælp af Moda Operandi

Apple nyder i 24K guld med diamanter, 42 mm, af Brikk
$ 115.000 ved hjælp af Moda Operandi

Nikon 24K Gold og Stingray Cam Kit af Brikk
$ 58.000 ved hjælp af Moda Operandi

Leave a Reply

Your email address will not be published.