Spørg Purseblog: Kan du hjælpe mig med at finde den perfekte videreførelse?

Hej Megs og Amanda!

Jeg har været på udkig efter den perfekte rejse -tote i det forløbne år eller deromkring. Jeg har købt nogle få, der har klaret sig godt til erhvervslivet (Michael Kors, Cole Haan osv.), Men at finde den perfekte Carryon Tote/taske til ferie eller langtrækkelige ture har undgået mig. Jeg har set på Louis Vuitton Neverfull, Gucci Swing Tote, Lo & Sons OMG -tote og andre, men jeg ser bare ikke ud til at slå mig ned på en, der fungerer til mine behov.

Jeg leder efter noget stort og rummeligt på indersiden, der kan holde: iPad Air 2/Beats hovedtelefoner/Kindle blandt de andre normale ting tegnebog, lille toiletartikler osv. Jeg har en tendens til at være temmelig organiseret, hvor jeg bruger mange poser til ting så Brug af rum på indersiden er ikke et stort must. Jeg vil gerne have, at posen stadig er stilfuld til brug, når jeg er ude og på ferie. Jeg er åben for ethvert prispoint op til $ 2.000, så længe det passer til regningen.

Eventuelle forslag derude?

Tak!!
Kim

Hej Kim,

Din timing er upåklagelig. Ikke kun er sommerrejsesæsonen lige begyndt, men jeg er på vej til Caribien i et par dage selv. Det betyder, at jeg har tænkt meget på pakning, transport og lufthavnstrategier i de sidste par uger, og din posefrustrationer inspirerede mig til at shoppe lidt rundt for at se, om jeg kunne finde nogle smarte valg til flyrejser. De dusin bedste muligheder, der passer til dine parametre, er nedenfor.

Jeg har et par bære, som jeg kan lide og bruger ganske meget, men de er mere funktion, mindre mode-Nylon totes med masser af lommer og lynlåse. (Hvis du læser dette, og det er mere din hastighed, vil jeg anbefale Lesportsac -bagage -rejsen til $ 104 via Zappos eller Kate Spade Classic Nylon Lyla for $ 328 via Zappos.) Valg af en designer, læderindstilling er lidt vanskeligere, Som du har bemærket.

Baseret på de poser, du har overvejet, lyder det som en lynlås top ikke er et must-have for dig, og det er sandsynligvis godt-relativt få af de rummelige, lette læderkøbere på markedet lige nu har dem, som måske drejer fra nogle rejsende. Da det ikke er en dealbreaker, er dine muligheder lidt mere interessante end de ville være. At ikke have brug for mange rum er også en note til din fordel, når du handler – det betyder, at disse tasker er universelt temmelig lette og har fleksible former, hvilket er rart, når genstande som voluminøse hovedtelefoner skal stuves.

Næsten alle disse muligheder kan bæres på en eller anden måde, og de fleste af dem har en slags toplukning, selvom det normalt er en magnetisk snap i stedet for en lynlås. Jeg valgte også temmelig konservative farver; Hvis du vil have noget lysere, kan de fleste af disse poser fås i en lang række nuancer. Læsere, hvis andre stærke udfordrere kommer til at tænke på, skal du nævne dem i kommentarerne!

Hvis du har et taske -spørgsmål, som du gerne vil have os til at besvare, skal du sende den ind til Ask@purseblog.com!

Annabel Ingall Stor Isabella Tote
$ 450 via Shopbop

Anya Hindmarch Featherweight Ebury Maxi Tote
$ 1.388 via matchesfashion.com

Botkier Soho Tote
$ 298 via Shopbop

Chloé Faye Tote
$ 1.450 via Saks

Givenchy Easy Tote
$ 1.295 via mytheresa.com

Lanvin pyntet læder shopper tote
$ 2.150 via mytheresa.com
(Denne er lidt over grænsen, men jeg har set versioner med læder kvaster til mindre!)

Mansur Gavriel stor tote
$ 485 via matchesfashion.com

Max Mara Smore Tote
$ 950 via matchesfashion.com

Saint Laurent Leather Shopper Tote
$ 950 via Saks

Smythson Panama North-South Tote
$ 838 via matchesfashion.com

Tod’s Joy Large Leather Shopper
$ 1.162 via mytheresa.com

Tomas Maier læder spænde tote
$ 1.480 via matchesfashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.