Rebecca Minkoff Loveletter morgen efter lille taske

, som du godt kan vide fra at følge bloggen, elsker jeg poser, der har antydninger af ægte hippie-chic til dem. Men med denne Rebecca Minkoff Loveletter morgen efter lille taske får jeg den unikke fornemmelse af, at posen er hippie-glam, som i, glam nok til at blive båret af dem, der ikke donerer nederdele og flettede pandebånd. Som jeg har påpeget før, er der den Rebecca Minkoff -pige, ubekymret og glam og lidt hipster; Hun ville være helt hjemme med dette i knytnæven.

Farven, passende navngivet “Antique White”, minder om den gamle, smukt knarede hvide metalbord i den lokale Mall Tea Shop (åh, det er bare mig). Men selvom du ikke havde en tebutik, kan du ikke se det? Farven er ligesom den af ​​vintage fuglebure, der sidder pænt i et butiksvindue.

Lædertestitching og strategisk placerede studs tilføjer kun appellen. Og den farverige indeni, trykt med neonfugle, gør mig slags ekstatisk over, hvor godt et farvestrålende ensemble ville arbejde med denne taske. Og lad os ikke glemme, det er den klassiske MAM -form. På dette tidspunkt, kolleger med håndtasker, er der ikke meget mere at sige om denne form, fordi vi alle kender og elsker det. Køb gennem ShopBop for $ 550.

Leave a Reply

Your email address will not be published.