Hvis “tilbehør til stødet” er en ting, er Chrissy Teigens graviditetspose-spil fejlfrit

en hurtig afstemning for vores læsere med børneopdragende oplevelse, der ikke fandt sted i simmere: Gør moderskabsstil forskellige krav til Du, taske-klog? Har det en effekt på dine taskevalg? Chrissy Teigen bærer altid store tasker, og den eneste ændring, jeg ser i hendes vaner, er, at disse tasker er … fuzzier. og nogle gange skinnende. Men berømtheder er virkelig i alle ting uklare og skinnende lige nu, så det ser ud til hverken her eller der. Under alle omstændigheder er her en nylig prøveudtagning af poserne, Chrissy har båret, mens han afventer udseendet af baby nr. 2.

Balenciaga Fur Bazar Tote
$ 1.350 via Bergdorf Goodman
Chrissy bar denne lodne lille sorte Balenciaga -tote, mens han var ude med John og Luna i NYC. Du kan være glad for at lære, at denne shearling -stil kommer i endnu større, fuzzier -versioner.

Balenciaga hverdags crossbody taske
$ 1.290 via Net-A-Porter
Her er en meget nylig, fuld frontal snap af hende med en elegant Balenciaga hverdagspose. Chrissy forfalder faktisk ikke før i juni, så vi kunne virkelig gøre flere runder af dette, virkelig.

Céline Trifold Bag
Shop céline tasker via Vestiaire Collective
Chrissy bar denne fuzzy beige céline trifold taske på LAX. Trifold blev introduceret tilbage i 2016, men det er ikke en, vi har set celebs bære meget endnu – hvad er din tage?

Chanel vintage rygsæk
Shop Chanel tasker via Vestiaire Collective
Hun bar dette vintage Chanel -stykke på en nylig dato -aften med John Legend i NYC.

Givenchy Nightingale taske
$ 1.790 via Net-A-Porter
Og hun bragte denne lille version af den Givenchy Nightingale -taske ud til frokost med Luna. Lille Luna er kun 22 måneder gammel. Hun er så ung, hun er ikke engang blevet føjet til sin mors Google -profil endnu.

Mystery Bag Alert! Chrissy bar denne skinnende sølv kisslock -låsepose til frokost på Lure Fishbar i NYC. At blive tvunget til at undgå Raw Bar i hele 9 måneder lyder som sit eget specielle helvede, helt ærligt.

Rækken ascot taske
$ 990 via Saks
John og Chrissy spiste på Madeo mistænksomt tæt på Valentinsdagen, og Chrissy bragte hende grøn fløjl rækken Ascot -taske med til lejligheden.

Række spejlet firkantet taske
Køb rækkeposerne via Neiman Marcus
Her er et sidste skud af Chrissy og Luna ud shopping i West Hollywood. Chrissy bærer en anden taske fra rækken, som er et af hendes yndlingsmærker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.