Nancy Gonzalez Soft Croc quiltet satchel

Som jeg diskuterede på Purseblog Smart for nylig, er jeg blevet ramt af en vintage-shopping-tendens fra sent. Midcentury -stil blomstrer er den næste enorme ting på high fashion, såvel som at tage sig tid til at gennemse for de ægte produkter fra alderen virker altid som en smart reaktion på genoplivning af ældre mønstre på high fashion.

Nogle gange er det imidlertid umuligt at opdage nøjagtigt, hvad du vil have i den tilstand såvel som høj kvalitet, som avancerede klienter forventer. I disse situationer er produkter som Nancy Gonzalez Soft Croc quiltet satchel ideelle – posen har al appel til et fremragende vintage fund, men du behøver ikke at bruge timer på at slogge med beskidte skraldespand med gamle punge i virkelig håb om at opdage noget kan lide det.

Ikke kun er denne bit satchel helt trendy såvel som i en stor, fremtrædende farve, men det er et familiemedlem køb. Før du korsfæster mig for at kalde en $ 2750 taske til en “lejlighedskøb”, skal du tænke på den igangværende sats for adskillige mærker krokodilleposer – det er meget bedre til fem tal, hvis ikke godt ind i dem. Da Gonzalez’s operation øger sine egne krokodiller, overføres det nedsatte overhead til klienter, der søger efter en ultra ekstravagant taske til en pris, der simpelthen er ekstremt luksuriøs. Det er stadig uden for rækkevidde for det store flertal af mennesker, men denne taske er meget enklere at finde af end en autentisk vintage version eller en lignende taske fra et europæisk brand. Køb med Bergdorf Goodman for $ 2750.

Leave a Reply

Your email address will not be published.