Hvilken taske favoriserer du for nylig?

Som taskeopsamlere har vi tasker af enhver grund og hver sæson, og når temperaturerne begynder at stige, ved vi lige hvad vi skal gøre – raker dybt ind i opbevaring og trækker de sæsonbestemte bærer ud. Fra hvide poser og raffia, til smukke pasteller og videre, er der visse bæringer, der simpelthen skriger sommeren.

At skifte din taske for at matche dit tøj eller jazz dit look er sjovt og endda forventet, når du er en samler, men jeg er den første til at indrømme, at jeg glemmer (ok, ok jeg bliver for doven) til at skifte mine tasker tit. Når en taske ser ud til at arbejde med alle mine tøj eller føles let at have på, bliver jeg utroligt doven og ender med at gribe og gå uden virkelig at tænke på, om jeg har fået en taske, der fungerer bedre. Og for nylig har jeg favoriseret et af mine meget mere utilitaristiske stykker: min Prada Nylon Belt Bag.

Prada Montagna Tessuto Nylon Belt Bag
via Rebag

$ 635

Selvom det ikke er den mest stilfulde eller endda sjove taske, jeg ejer, er den uden tvivl den mest funktionelle og langvarige taske, jeg ejer, langt. At have en hvalp var en komplet spilskifter for mig, og selvom han ikke kræver, at jeg bærer meget (bortset fra vand om sommeren), når jeg er ude og med ham, kræver han en masse opmærksomhed og har mine hænder Gratis er et must!

Selve tasken er stor, og jeg kan passe til mine solbriller i sagen, min lille tegnebog, spray håndsanitizer og en lille kosmetikkasse med forskellige genstande. Jeg har været meget mere på parken og tilbragt en masse tid udenfor, hvilket gør nylonmaterialet ideelt til de utroligt varme bykammer. Nylon kan let tørres rent eller sprøjtes med en stofspray, og når bæltposen sidder tæt på min krop kan der være behov for en frisk, kan det være nødvendigt (jeg kan godt lide den delikate delikate spray til min nylonpose). Jeg har levet hele denne sommer med min Prada Nylon Belt -taske som min anden hud.

Hvilken taske har du favoriseret i sommer? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.