Aquarius -sæsonen er lige her så godt som vi har fået dit bagoskop

Aquarius: 20. januar – 18. februar
Element: Luft
Kvalitet: fast
Taske: Celine Nano Bagage Tote

Luftindikationer forstås for deres evne til at tro med deres hoved kontra deres hjerter, såvel som Aquarius, du gør netop det. Du trives ud af verbal udtryk såvel som tænkt på kommunikatoren af ​​Zodiac. En Aquarius er progressiv, voldsomt uafhængig såvel som intelligent. Konventionalisme keder dig, Aquarius såvel som din stærke vilje er umulig at ignorere. Den perfekte taske til dig er noget så banebrydende såvel som unikt som du er.

Celine Nano Bagage Carry er perfekt til dig, Aquarius. En “futuristisk” taske, der tjente sin placering som klassiker, forstår du begge fordelene ved denne taske såvel som værdsætter, at den skubber grænserne. Efter udgivelsen var denne taske en ægte spilskifter – fra over 20 stykker læder samt behov for dygtighed, intellekt såvel som et ekstremt øje for detaljer, denne taske er den perfekte udførelsesform for dine fineste træk.

Celine Nano-bagagebæren fungerer godt for din livsstil, med begge tophåndtag ud over en crossbody-rem, er den dobbelte funktionalitet i denne taske perfekt til dit hektiske sociale liv. Du er konstant på farten, Aquarius, såvel som denne taske holder dig ikke tilbage. En taske, der næsten er kontroversiel – elsket af nogle såvel som fejlagtigt af andre, kan Aquarius forbinde til denne taske placering i punghistorien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.