Katie Holmes bringer Derek Lam, mens han er ude såvel som i New York

Her er den underligt suri-mindre Katie Holmes, der holder fast ved hendes Burgundy Derek Lam Newton Cam-taske samt prøver at se iøjne såvel som ideel roligt (eller måske ikke så lydløst) afsætter dom. Jeg personligt kan godt lide den vintage styling af Newton Cam -tasken – den er temmelig størrelse, temmelig praktisk såvel som (relativt) ret pris til $ 1390 ved hjælp af Barneys. Det er ligeledes tilgængeligt i sort.

Nu hvor det er efterår, prøver berømtheder af alle striber at holde en utrolig lav profil i almindelige NYC -neutraler (her er Selma Blair, der mislykkes massivt). Men efter min ydmyge mening, Ms. Holmes, er der ingen meget bedre metode til at trække interesse for dig selv end at fastgøre den ekstremt øverste krave -knap.

Katie holder hektisk på Broadway i efteråret – hun er i øjeblikket i repetitioner til den sorte komedie “Dead Accounts”, som er indstillet til at åbne 29. november. Derek Lam overholdes af byen i fodsporene fra Narcisco Rodriguez i foråret, når han stiler en kapselkollektion til Kohls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.